Muziek in de Wilhelminakerk

In de Wilhelminakerk houden we erg van zingen, begeleid door orgel of door onze band. Ook vinden er af en toe optredens plaats van ons octet Wilskr8 en van de Juniorband.

Hier zijn filmpjes van enkele optredens te zien.

Tijdens de Paasdienst van 1 april 2018 zong ons octet Wilskr8 'Ik zeg het allen dat Hij leeft', 'Pasen, Pasen', 'De hemel juicht' en 'Turn your eyes upon Jesus'.

Wilskr8 - Ik zeg het allen dat Hij leeft (Gezang 218)

Wilskr8 - Pasen, Pasen (tekst en muziek: Jonatan Beeftink)

Wilskr8 - De hemel juicht (Opwekking 359)

Wilskr8 - Turn your eyes upon Jesus (tekst en muziek: Helen H. Lemmel 1922)

Tijdens de dienst van 25 maart 2018 speelde de Juniorband van de Wilhelminakerk onder leiding van Jonatan Beeftink 'Eens kwam de Here God bij mij'.

Juniorband - Eens kwam de Here God bij mij (tekst en muziek: Jonatan Beeftink)

Tijdens de dienst van 2 juli 2017 speelde de Juniorband van de Wilhelminakerk onder leiding van Jonatan Beeftink 'Jezus, wat een heerlijke naam'.

Juniorband - Jezus, wat een heerlijke naam

Tijdens de dienst van 30 april 2017 speelde de Juniorband van de Wilhelminakerk onder leiding van Jonatan Beeftink 'U bent mijn schuilplaats, Heer'.

Juniorband - U bent mijn schuilplaats, Heer (Opwekking 176)

Tijdens de jeugddienst van 19 maart 2017 speelde de Juniorband van de Wilhelminakerk onder leiding van Jonatan Beeftink 'Broertjes en zusjes' en 'Stil'.

Juniorband - Broertjes en zusjes

Juniorband - Stil