Kerk TV

Tijdens de diensten wordt er een videoregistratie gemaakt. Deze registratie is live of op een later moment te bekijken door leden (hiervoor dient te worden ingelogd).

Bezoekt u onze diensten? Dan is het goed te weten dat deze opnamen gemaakt worden. Primair wordt het podium in beeld gebracht. Dat houdt in dat predikant, ouderling, schriftlezer, kinderen en eventuele muzikanten goed in beeld worden gebracht. Mogelijk is af en toe ook de achterkant te zien van enkele mensen die relatief vooraan zitten en kunnen mensen die zich voor of na de dienst op of bij het podium begeven in beeld zijn. In de kerkzaal wordt aangegeven dat er sprake is van videoregistratie en op welke plek u in beeld kunt komen.

Leden kunnen eerst inloggen

En daarna hier de videobeelden bekijken.

Topfoto250.jpg