Juniorband Wilhelminakerk terugkijken

Tijdens de jeugddienst van 19 maart speelde de Juniorband van de Wilhelminakerk onder leiding van Jonatan Beeftink 'Broertjes en zusjes' en 'Stil'.

Gezamenlijke GIDS-dienst
Op 9 oktober was er weer een gezamenlijke dienst met ruim 2.000 christenen uit 20 verschillende kerken in en rond Haarlem. Het thema was Krachtig leven. Christenen zijn geen superhelden. Maar als we bewust worden wat God door ons heen kan doen, dan maakt dat ons ongelofelijk krachtig. Mensen die dan naar ons kijken, zien iets van Gods kracht.

Kijk hier de gezamenlijke dienst terug:

Bakkie troost

Een aflevering van het programma "Bakkie troost" (van 8 februari 2015) waarin ons gemeentelid Anneke Heule vertelt over haar echtgenoot Rien, de wijze waarop hij zijn ziekte ALS droeg en omging met de dood. Ook vertelt zij wat het geloof voor beiden betekende en betekent. Hier de link naar het programma:

Het verhaal van Anneke begint na 8 minuten.

Topfoto250.jpg