Terugblik #Impact / Sonrise week

Bijgaand een speciaal GIDS Magazine aan het einde van de #Impact / Sonrise week.

Klik hier voor de GIDS

GIDS dienst terugblik

Zondag 22 april jl kwamen zo’n 2.000 mensen bij elkaar in het Kennemer Sportcenter, waaronder ook een kleine 300 kinderen. Rond het thema Mensen van hoop voor de stad werd gezongen, geluisterd, gebeden. Liederen rond Jezus, die onze hoop is. er was mooie muziek, indrukwekkende dans, inspirerende liederen. Het was mooi om overal in de zaal mensen uit verschillende kerken met elkaar te zien bidden - voor de stad en voor elkaar - dat de hoop die in ons is tot zegen van anderen zal mogen zijn.

Lees hier de magazine

Muziek in de Wilhelminakerk

In de Wilhelminakerk houden we erg van zingen, begeleid door orgel of door onze band. Ook vinden er af en toe optredens plaats van ons octet Wilskr8 en van de Juniorband.

Hier zijn filmpjes van enkele optredens te zien.

Gezamenlijke GIDS-dienst
Op 9 oktober was er weer een gezamenlijke dienst met ruim 2.000 christenen uit 20 verschillende kerken in en rond Haarlem. Het thema was Krachtig leven. Christenen zijn geen superhelden. Maar als we bewust worden wat God door ons heen kan doen, dan maakt dat ons ongelofelijk krachtig. Mensen die dan naar ons kijken, zien iets van Gods kracht.

Kijk hier de gezamenlijke dienst terug:

Bakkie troost

Een aflevering van het programma "Bakkie troost" (van 8 februari 2015) waarin ons gemeentelid Anneke Heule vertelt over haar echtgenoot Rien, de wijze waarop hij zijn ziekte ALS droeg en omging met de dood. Ook vertelt zij wat het geloof voor beiden betekende en betekent. Hier de link naar het programma:

Het verhaal van Anneke begint na 8 minuten.

2011-03-13-11h13m19.jpg