Boekenrek

In de Wilhelminakerk is een boekenrek aanwezig. In het boekenrek staan nieuwe boeken, kinderboeken, CD's en DVD's, welke in bruikleen van de Bijbel In worden betrokken. De meeste materialen worden om de vijf á zes weken omgewisseld, zodat steeds nieuwe exemplaren in het boekenrek aanwezig zijn. Mocht iemand iets van het boekenrek wil hebben, dan kan dat gekocht worden. Indien u iets wilt hebben dat niet in het rek staat, dan kunnen wij dat bestellen bij de Bijbel-In en dan is het meestal de volgende zondag aanwezig. Betaling kan ook geschieden door middel van een cadeau- of boekenbon of VVV-bon of door middel van een overschrijving.

De bedoeling van het boekenrek is dat iedereen de nieuwe boeken etc. kan inzien, bekijken en kopen. Door het lezen van christelijke boeken wordt onze kennis van de bijbel vergroot, verduidelijkt en krijgen we mee inzicht in de wil van onze God en wat de Here Jezus voor ons heeft gedaan.

Bij het boekenrek is ook een rek aanwezig met diverse ansichtkaarten.

Contactpersonen: Familie Bosman, boekenrek@wilhelminakerk.nl

2011-03-13-11h35m07.jpg