Tienernevendienst

De Tienernevendienst is speciaal voor de tieners vanaf de brugklas. Vaak zijn dit degenen die net gestopt zijn met de kindernevendienst. Officieel ga je dan namelijk nergens meer naar toe tijdens een gewone kerkdienst. En dat kan voor jou als tiener best wel eens lastig zijn! Met de tieners komen wij 1x per maand bij elkaar om na te denken en te praten over een speciaal thema of het thema van de dienst. Natuurlijk ben je altijd welkom, ook als je voor een keer te gast bent in onze kerk. En niet vergeten, je mag altijd vrienden of vriendinnen meenemen. We gaan tegelijk met de kindernevendienst de kerk uit en zoeken dan een eigen ruimte op. Als we op tijd klaar zijn komen we tijdens de collecte weer binnen maar als we het programma nog niet af hebben blijven we tot aan het eind van de dienst weg! Wil je meer weten, bel dan gerust met één van de onderstaande leiding.

Contactpersonen: Geranda Broskij, Daniël Soellaart en Jonatan Beeftink tndinfo@wilhelminakerk.nl

2011-03-13-11h35m07.jpg