Jeugdwerkteam

Het bestuur van het clubwerk van de Wilhelminakerk en Petrakerk is ondergebracht in het Jeugdwerkteam (JWT).

Het JWT bestaat uit mensen met hart voor God en hart voor jongeren.
Daarom willen we investeren in het jeugdwerk van de Wilhelminakerk en de Petrakerk. Het JWT wil er voor die clubs en de leiding zijn als overkoepelend orgaan en centraal communicatie punt.

Voor de clubs: zodat het leuke clubs zijn, die op elkaar aansluiten en zodat de clubs een plaats zijn waar kinderen en jongeren zich thuis voelen, zichzelf kunnen zijn en uitgedaagd worden om Jezus te volgen. Een plek die naast de kerk een mogelijkheid biedt om elkaar in een prettige christelijke sfeer te ontmoeten en een mogelijke vriendschapsband in op te bouwen.

Voor de leiding: zodat de leiding van de clubs er niet alleen voor staat, maar gecoacht wordt, advies kan vragen of hulp inroepen waar dat nodig is. Ook kan de leiding voor alle organisatorische dingen bij het JWT terecht, zodat de leiding zelf alle tijd en energie in de clubs zelf kan steken.

Het JWT Kernteam:
Hanne van Buren (PK, Voorzitter)
Sander Leeuwerke (WK)
Leon van Voornveld (PK)
Matthijs Karelse (PK)
Astrid Prins (WK)

Daarnaast wonen de jeugdouderlingen de vergaderingen van het JWT bij en assisteren zij het JWT waar nodig.

Contactpersonen:                                                                Hanne van Buren, tel. 06 405 777 34
                                                                                            Jan Veninga, tel. 06 124 569 58
                                                                                            e-mail: jwtinfo@wilhelminakerk.nl